diş beyazlatma-evde doğal Can Be Fun For Anyone

Wiki Article



Sararma ya da kahverengi görünüme doğru ilerleyen durum insanın hem kendisinde hem de etrafında sorun oluşturmaya başlar. Dişlerin estetik açıdan sağlıklı ve güzel görünüme ulaşması için yapılan işlem rengini beyazlatma veya beyaza yakınlaştırma olduğu bilinmektedir.

Dolayısıyla mutlaka diş temizliğine dikkat edilmelidir. Eğer diş temizliği etkin ve düzenli şekilde yapılmazsa lekelenmeler içeriye de nüfuz edebilir.

Son zamanlarda daha sık uygulanan işlemler arasında bleaching yöntemi yer alıyor. Dişlerin sağlıklı olması kadar beyaz olmasına da önem veriliyor.

3- TEK TİP DİŞ BEYAZLATMA Kanal tedavisi yapılan dişlerde sonradan renk kaybı yaşanır. Rengi değişen dişe, tek diş beyazlatma işlemi yapılabilir. Tek diş beyazlatma fiyatı malzeme ücreti hariç ortalama 750 ₺‘dir.

Dişlerde birkaç ton açılmayı sağlayan özel tekniklerin de olduğu unutulmamalıdır. Diş sararması ya da lekelenmelerin giderilmesi konusunda diş hekiminize danışarak size en uygun tekniğin belirlenmesini, uygulanmasını sağlayabilirsiniz.

Özellikle sigara içenlerin kullanması tavsiye edilen Marvis Smokers Whitening Mint diş macunu ön dişlerdeki lekeleri ve sarılığı kısa sürede ortadan kaldırıyor.

Eğer diş beyazlatma için uygun bir adaysanız; diş hekiminiz, işlem öncesinde dişlerinizin temizler ve diş diş beyazlatma karbonat beyazlatma işlemine hazır hale getirir.

Bir başka kullanım şekli ise fesleğen yapraklarından elde ettiğiniz macundur. 7-8 adet taze fesleğen yaprağını macun kıvamına gelene kadar ezin. Macun kıvamını elde ettikten sonra two çay kaşığı kurutulmuş portakal kabuğu tozu ekleyin ve iyice karıştırın.

Limon içerdiği asitler sayesinde, dişlerdeki sarı lekeleri giderir. Tuz ile peeling etkisi yaratır. Limon kabuğu da diş diş beyazlatma bandı beyazlatmaya gardenımcı olur. Limon suyu ile dişleri fileırçalayarak veya limon kabuğunu dişlerinize sürerek, dişlerinizin daha beyaz olmasını sağlayabilirsiniz.

Diş beyazlatma, renk değiştirmiş dişlerin rengini açmak ve dişler üzerinde biriken plak ve tartarlardan kurtulmak amacıyla uygulanan; güvenli ve etkili bir kozmetik diş işlemidir. İşlem süresince aşağıdaki adımlar izlenir:

Diş sararmasına karşı yaygın olarak kullanılan yöntemlerden bir diğeri portakal kabuğudur. Dişlerin beyazlamasına gardenımcı olan portakal kabuğu aynı zamanda nefesi tazeler ve ağız kokusunu giderir. Sararmış dişlerin beyazlaması için her gece yatmadan önce portakal kabuğunun iç kısmı ile dişlerinizi fırçalayınız.

Uzman Ziyaretleri Ameliyat öncesi diş doktorunuzu ücretsiz şekilde ziyaret ederek, ziyaret sırasında ameliyat veya tedavilerle ilgili bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca operasyon sonrası periyodik kontroller sağlanacaktır.

Yağ çekme olarak bilinen diş beyazlatma yöntemi, bir tatlı veya yemek kaşığı organik yağ ile yapılıyor. Tercihen hindistan cevizi ya da susam yağı kullanabileceğiniz bu uygulamada, yağı ağzınızda fifteen-20 dakikaya kadar aralıklı olarak çalkalamanız gerekiyor.

Diş ağartma tekniğinin kullanımıyla diş beyazlatma işlemleri yapıldığı zaman, en az seven-hundred TL ücret talep edilecektir.

Report this wiki page